•  

Eenvoudig, snel en overzichtelijk

Verlofdagen.nl is een gebruiksvriendelijk verlofregistratiesysteem voor het registreren van o.a. vakantiedagen, snipperdagen, feestdagen, ADV-dagen, compensatieuren (bijvoorbeeld overwerk), leeftijdsgebonden vrije dagen, etc.

Deze internetapplicatie heeft heel wat meer te bieden dan andere bestaande verlofregistratiesystemen. Met het gebruik van Verlofdagen.nl kunt u op een voordelige, gemakkelijke en prettige manier de efficiëntie binnen uw organisatie op het gebied van verlofregistratie verhogen.

Alle voordelen op een rij

bullet

Overal ter wereld beschikbaar
Gebruikers die beschikken over een internetverbinding kunnen op elk moment, waar ook ter wereld, online hun verlof aanvragen, registreren en beheren.

Overzichtelijke rapportages
Meerdere (grafische) verlofoverzichten met vele filtermogelijkheden op afdelingen/groepen en/of gebruikers.

Automatische controle van ingevoerde gegevens
Het systeem controleert op basis van de mogelijkheden van de beschikbare budgetten en de instellingen of de ingevoerde gegevens correct zijn. Dit levert altijd betrouwbare verzoeken op en dus geen ergernissen achteraf.

Beveiligde omgeving
De data wordt via een beveiligde omgeving verstuurd en opgeslagen. Werken in een beveiligde omgeving (SSL).

Backup
5 dagelijkse back-up voor gegarandeerde veiligheid van uw data. De data wordt tevens versleuteld, zodat u zich nergens zorgen om hoeft te maken. Dat doen wij voor u.

Gratis support
Uitgebreide gratis support voor alle gebruikers. Voor al uw vragen hebben wij een  bekwame en hulpvaardige helpdesk die tijdens kantooruren tot uw beschiking staat.

Import- en exportmogelijkheden met andere systemen
Binnen Verlofdagen.nl zijn er verschillende mogelijkheden om uw data vanuit andere systemen te importeren. Daarnaast is het ook mogelijk om uitgebreide overzichten naar Excel te exporteren.

Compatible met vele browsers
Verlofdagen.nl werkt onder bijna elke browser. Hierdoor is de applicatie erg flexibel en kan men zelfs via de mobiele telefoon of een iPad verlof aan vragen.

Beschikbaar in Nederlands en Engels
Verlofdagen.nl is beschikbaar in het Nederlands en Engels.

E-mail gestuurde afhandeling
Alle verzoeken en de afhandeling van de verzoeken gaat automatisch via e-mail. Dit zorgt voor een zeer snelle en overzichtelijke afhandeling .

Gebruikers met verschillende roosters mogelijk
Per gebruiker kunnen verschillende roosters in een jaar worden opgegeven. Hierdoor is het systeem heel flexibel en kan het ook in complexe organisaties perfect worden ingezet.

Onderverdeling in afdelingen / locaties / groepen
Binnen Verlofdagen.nl kunnen verschillende onderverdelingen gemaakt worden, zodat overzichten per locatie/afdelingen en/of groepen kunnen worden uitgedraaid.

Realtime dataverwerking
Altijd up-to-date verlofgegevens van individuele medewerkers of locaties/groepen.

 

 

Probeer het 1 maand geheel vrijblijvend!

Aanmelden proefaccountGratis