•  

Eenvoudig, snel en overzichtelijk

Verlofdagen.nl is een gebruiksvriendelijk verlofregistratie systeem voor het registreren van o.a. vakantiedagen, snipperdagen, feestdagen, ADV-dagen, compensatieuren (bijvoorbeeld overwerk), leeftijdsgebonden vrije dagen, etc.

Flexibele budgetten

Maakt u gebruik van ADV of Tijd voor Tijd? Voor verlofdagen.nl is dit geen probleem. U bepaalt zelf welke budgetten er zijn en wat de looptijd is. Voor parttimers worden de budgetten automatisch berekend. Kortom, Verlofdagen.nl doet het werk voor u!

Ook als mobiele app

Met de mobiele App van Verlofdagen.nl kunt u echt overal uw verlof registreren. De werknemer kan via de app zijn verlofverzoeken indienen en saldi raadplegen en de supervisor kan de verzoeken afhandelen en correcties en compensaties doorvoeren.

Houdt zicht op verzuim!

Met de verzuimmodule wordt het registreren van verzuim inzichtelijk voor zowel de werknemer als de werkgever. Van een gewone ziektemelding tot partieel verzuim. Binnen Verlofdagen.nl is het een fluitje van een cent.

Koppel documenten aan uw werknemers

Koppel eenvoudig documenten aan een werknemer. Denk hierbij aan collectieve documenten zoals het arbeidsreglement of persoonlijke documenten zoals contracten. Deze documenttypes zijn dynamisch door uzelf in te stellen. 

Uitgebreide en overzichtelijke rapportages

Binnen Verlofdagen.nl zijn er verschillende rapportages te genereren met betrekking tot verlof en verzuim. Zie op uw scherm wie wanneer afwezig is of exporteer de gegevens naar Excel.

Professionele supportafdeling

Verlofdagen.nl is erg eenvoudig, snel en simpel in gebruik. Maar mocht u toch tegen problemen aanlopen of specifieke vragen hebben, kunt u altijd bij ons proefessionele en ervaren support team terecht. Zij helpen u graag verder.

Veiligheid en privacy

Verlofdagen.nl vindt de veiligheid van uw data en uw privacy erg belangrijk. Hierdoor slaan wij de gegevens versleuteld op, maken wij dagelijks verschillende back-ups en versturen wij de data via een gecertificeerd SSL certificaat. Hierdoor is uw data maximaal beschermd. Wel zo'n veilig gevoel.

Probeer het 1 maand geheel vrijblijvend!

Aanmelden proefaccountGratis